over ons

Welkom bij Sous les trois tilleuls, een kleinschalig landgoed in de Morvan. Midden in het groen en met veel ruimte om je heen om te genieten. Op nog geen 650 km van Utrecht en nog geen 250 km van Parijs ligt ons terrein in een prachtige omgeving en met een grote tuin. Lees een boek tussen de fruitbomen, bezoek een wijnmaker in de buurt of het eeuwenoude Vezelay of ga avontuurlijk kanoën. Het is allemaal mogelijk.

over jeroen and karlijn

Buitenmensen en levensgenieters… Dat is in een notendop wie we zijn. In 2018 kochten we Sous les trois tilleuls en hebben sindsdien stap voor stap het huis, het huisje en het terrein opgeknapt. Bijna alles zelf gedaan en soms met hulp van familie en vrienden. Jeroen werkte in de ICT en heeft met zijn gouden handen zowel de huizen als het terrein omgetoverd tot een prachtige omgeving. Precies zoals Karlijn het wilde, want alles wat ze bedacht, maakte hij! We staan ​​graag samen in de keuken en koken het liefst met groenten uit de tuin waar Karlijn in 2020 met liefde en plezier aan begon.

Sinds april 2022 wonen we permanent in Frankrijk en hebben we Nederland achter ons gelaten. Inmiddels wonen we met super veel plezier op deze prachtige plek samen met onze twee honden Meis en Sjef. We zijn er allebei graag voor je: alles voor een heerlijk verblijf bij ‘Sous les trois tilleuls’.

Icoon voor Geverifieerd door de community